IndeksIndeks   Om  Kontakt  HjelpHjelp  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg InnLogg Inn  
I samarbeid med SoundergyFølg HFN på facebook

Søk
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» i40 Sving-lys....
Bli Medlem EmptyLør Des 01, 2018 10:05 pm by sharkamov

» i40 mister effekt
Bli Medlem EmptyLør Des 01, 2018 8:09 pm by harald

» Sensor for ute temperatur Hyundai I30 2008 modell
Bli Medlem EmptyLør Des 01, 2018 10:35 am by kaoskontroll

» Bytte simring på aksel bak. 4wd
Bli Medlem EmptyLør Nov 24, 2018 11:06 am by Gullsakar

» Bytte skiver og klosser + ett hjullager
Bli Medlem EmptyOns Okt 24, 2018 2:10 pm by hwholthe

» Ombygging fra varebil.
Bli Medlem EmptyOns Okt 24, 2018 2:04 pm by hwholthe

» Bytte caliper og skiver bak på i40 med elektrisk brekk.
Bli Medlem EmptyLør Okt 20, 2018 11:57 am by smyre

» 1999 Galloper Innovation Airbaglys!
Bli Medlem EmptyLør Sep 01, 2018 2:24 am by rudijoha

» Skifte bærearm bak .control arm
Bli Medlem EmptyTor Aug 16, 2018 8:24 pm by Luffe

- Betingelser for Medlemskap


Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må annerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egene innlegg.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurerende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende regelverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene, og din isp (internettleverandør) vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Disse forumene bruker cookies (informasjonskapsler) til å lagre informasjon lokalt på din datamaskin. Cookiene inneholder ikke informasjonen du oppgir, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på forumene. Din e-postadresse brukes bare i forbindelse med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord dersom du ønsker/ber om det.

Du godkjenner disse betingelsene ved å klikke på registeringslinken under.