IndeksIndeks   Om  Kontakt  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg InnLogg Inn  
I samarbeid med SoundergyFølg HFN på facebook

Søk
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Fjernkontroller / dør åpnere virker ikke 2006 Santa Fe
Bli Medlem EmptySøn Sep 06, 2020 6:09 pm by Roan

» Boltsirkelen
Bli Medlem EmptyOns Sep 02, 2020 9:23 pm by Tormod

» Radiator problem
Bli Medlem EmptyTir Mar 10, 2020 6:27 am by harald

» Er 1.6 & 2.0 Girkasse helt like?
Bli Medlem EmptyMan Mar 09, 2020 12:41 am by KNUTJAR@GMAIL.COM

» Feil i bremselys bryter.
Bli Medlem EmptyLør Okt 12, 2019 4:46 pm by JanOlav

» Ekstralys/ledbar
Bli Medlem EmptyLør Sep 28, 2019 2:36 pm by karek

» i40 Sving-lys....
Bli Medlem EmptyLør Des 01, 2018 10:05 pm by sharkamov

» i40 mister effekt
Bli Medlem EmptyLør Des 01, 2018 8:09 pm by harald

» Sensor for ute temperatur Hyundai I30 2008 modell
Bli Medlem EmptyLør Des 01, 2018 10:35 am by kaoskontroll

- Betingelser for Medlemskap


Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må annerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egene innlegg.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurerende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende regelverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene, og din isp (internettleverandør) vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Disse forumene bruker cookies (informasjonskapsler) til å lagre informasjon lokalt på din datamaskin. Cookiene inneholder ikke informasjonen du oppgir, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på forumene. Din e-postadresse brukes bare i forbindelse med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord dersom du ønsker/ber om det.

Du godkjenner disse betingelsene ved å klikke på registeringslinken under.